Baca aj diri ya./????

View previous topic View next topic Go down

Baca aj diri ya./????

Post  taufan_kuncoro on Wed 14 Jan 2009 - 5:41

Kulo nuwun<,,,,,,.>

gua ga usul ato apa gur ngendiko matur nuwun kro kowe2 podo nek saiki wi ALUmuNIum smsnsa 1 2002 koyo balung pecah...lak iyo tho....enek sing neng kono... yo ono sing jik nang kene... kui kabeh kudu dilakoni kanggo nyambung uripe menungso. Nyet dalane dewe2...carane yo masing2...sing penting kowe podo duwe niatan kanggo ngerti siji lan sijine.apik tenen kwui...wis upoyo sing jenius...ngumpulke balung pecah lewat internet.. dalam sing arti nduwe lan iso internet... nek ra iso mbok tulung yo diajari....ojo mung gur pas turunan wae pas ulangan ndisik... malah biso mundak pahalane...

Sing penting ojo do rayahan utowo gontok2an....mesakke si pardi ndek winggi mbok rombon tho... kae lho mesakke....sikil karo ndase pisah...

wis saiki sing pentiing piye carane kowe podo kabeh ngupoyo kekancan sing becik..aq wis ra iso ngupoyo luwih ...aq mu ng iso ndungo mugo2 kowe podo kabeh dadi lulusan ALUmuNIum sing wong sukses... okeh rejekine...nduwe bojo sing ayu po ngganteng...pangerten....lan sing apek2 wae... sing elek2 jo di tiru..anak2 mu do di bimbing nang arah sing lurus....ojo mung kacukke bapake wae sing lurus trus....

saiki kabeh do wancine mikir kluargo...gaweo keluarga sing sakinah..yo.. Nek kabeh duwe anak bojo di kenalke siji lan sijine....paling ora yo di pajang fotone sepasang nang internet....frenster kek....fesbok kek..fotobaket kek...whatever lah...sing penting kabeh do nerti oooo kui tho bojomu...gen nek ketemu langsung ra neng2an wae.

wis ngono disik dawuwe simbah....ki simbah arep makaryo sik nang kebon....kae lho....sukete wis gede2....uwohe wis duwur2..bingung aq leh manen.....oh yo mbok aq njalu tulung karo sing lulusan insiwur...kandani simbah piye carane gen hasile kebon iso okeh...simbah ara mudeng ki le...

jo lali add frenster simbah lan yahoo messanger e yo... ndek winggi di gawekke sukep sing lagi wae lulus S2 peranakan hewan kurban ...heheh wah simbah ki saiki keh knalanbe lho je..ki email ku...

taufan_kuncoro@yahoo.com

best regard

simbah
avatar
taufan_kuncoro

Number of posts : 2
Age : 33
Lokasi : solo Mbah hadi di Ningrat...
Registration date : 2009-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Baca aj diri ya./????

Post  adelia on Wed 14 Jan 2009 - 6:24

wah ancen Tuwo Tenan kowe pan...JEk nganggo Boso kawi ngono....kowe jowomu ngendi to? ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk
avatar
adelia

Number of posts : 21
Age : 34
Lokasi : Manokwari,Solo,Temanggung,Tangerang
Registration date : 2009-01-08

View user profile

Back to top Go down

Re: Baca aj diri ya./????

Post  widyatmaja on Thu 15 Jan 2009 - 0:29

jingan!! dowo tenan.!! Rolling Eyes Rolling Eyes
avatar
widyatmaja

Number of posts : 50
Age : 33
Registration date : 2009-01-10

View user profile http://widyatmaja.multiply.com

Back to top Go down

Re: Baca aj diri ya./????

Post  adelia on Thu 15 Jan 2009 - 5:52

ho'o tiwas moco tnyt isine g jelas.... chair chair chair chair
avatar
adelia

Number of posts : 21
Age : 34
Lokasi : Manokwari,Solo,Temanggung,Tangerang
Registration date : 2009-01-08

View user profile

Back to top Go down

Re: Baca aj diri ya./????

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum